Vox ‘adoctrina’ els seus diputats al Parlament

L’extrema dreta espanyola ha entrat al Parlament amb 11 diputats. I gran part del seu èxit ha estat precedit dels espectacles polítics i els numerets que Vox ha muntat al Congrés dels Diputats i en els seus actes electorals. Al Parlament, de moment, ja es preveu que voldran convertir la cambra en el seu plató de televisió particular. Tant és així que membres del partit vinguts de Madrid han estat donant instruccions i explicant als nous diputats com s’han de comportar, quines coses han d’aplaudir o quines esbroncar, i quins elements han de mostrar o potenciar per actuar al Parlament tan vistosament com al Congrés. Un procés d’adoctrinament que aviat es farà veure i notar a cada ple i cada comissió del Parlament. I és que la disciplina de l’extrema dreta no decep mai.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides