Vox ‘adoctrina’ els seus diputats al Parlament

L’extrema dreta espanyola ha entrat al Parlament amb 11 diputats. I gran part del seu èxit ha estat precedit dels espectacles polítics i els numerets que Vox ha muntat al Congrés dels Diputats i en els seus actes electorals. Al Parlament, de moment, ja es preveu que voldran convertir la cambra en el seu plató de televisió particular. Tant és així que membres del partit vinguts de Madrid han estat donant instruccions i explicant als nous diputats com s’han de comportar, quines coses han d’aplaudir o quines esbroncar, i quins elements han de mostrar o potenciar per actuar al Parlament tan vistosament com al Congrés. Un procés d’adoctrinament que aviat es farà veure i notar a cada ple i cada comissió del Parlament. I és que la disciplina de l’extrema dreta no decep mai.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.