Joan Laporta aprofita la seva presa de possessió per pressionar Messi

"Faré tot el que pugui per convèncer-te" li diu el nou president del FC Barcelona al capità, present a l'acte

Joan Laporta s’ha convertit, ja de forma definitiva, en el nou president del Futbol Club Barcelona, càrrec que ostenta per segona vegada. Després del darrer entrebanc de l’aval, Laporta ha estat investit de forma oficial a la llotja del Camp Nou, en una cerimònia diferent, marcada per la pandèmia de la covid-19.

En el seu primer discurs com a nou president, ha enviat un missatge clar al vestidor: “No us deixarem mai sols”. I ha interpel·lat directament al capità de primer equip, l’argentí Leo Messi: “Faré tot el possible perquè en Leo es quedi”. “El Barça t’estima molt. Si aquest camp estigués ple, segur que no te’n podries anar”, ha afegit, mirant Messi. Laporta, que també ha mostrat la seva confiança a Ronald Koeman, ha promès un “club català obert al món” que torni a ser respectat i que recuperi la il·lusió.

L’avantllotja ha acollit unes 300 persones, entre les quals es trobaven Laporta amb la nova junta directiva i els capitans de tots els equips de club, començant per Messi, Gerard Piqué i Sergi Roberto, del primer equip masculí. També hi havia l’entrenador Koeman. També hi ha assistit el vicepresident i president en funcions del Govern, Pere Aragonès, i la presidenta del Parlament, Laura Borràs, entre altres personalitats.

A l’horitzó, Laporta i la seva junta tenen una de les legislatures més delicades de la història del club. A part d’afrontar canvis en la plantilla -amb el futur de Messi a l’aire- i la remodelació del Camp Nou, el Barça necessita recuperar el prestigi perdut durant l’etapa de Josep Maria Bartomeu, present a l’acte, i, especialment, plantar cara a una situació econòmica crítica, agreujada per la pandèmia.

(Visited 288 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari