L’Agència Europea del Medicament defensa la vacuna d’AstraZeneca

La investigació, que encara continua, no ha trobat evidències que aquestes dosis causin trombosi

Emer Cooke
Emer Cooke

La directora executiva de l’Agència Europea del Medicament (EMA), Emer Cooke, ha mantingut el suport públic de la institució a la vacuna d’AstraZeneca contra la covid-19, després que diversos països, entre els quals Espanya, suspenguessin la seva administració.

Cooke ha explicat que la investigació iniciada dies enrere per l’EMA no ha detectat evidències que aquesta vacuna estigui relacionada amb casos de trombosi i embòlies patits per persones que l’han rebuda.

En aquest sentit, ha indicat que aquests episodis no els pateixen més els vacunats amb les dosis d’AstraZeneca que la població no vacunada, i que s’està investigant han estat “una coincidència o un rar efecte secundari”.

Així mateix, la directora de l’EMA ha assegurat que està “fermament convençuda” que els beneficis de la vacuna d’AstraZeneca superen els possibles riscos, però també ha reconegut que l’amoïna que els europeus perdin confiança en aquesta vacuna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides