La Fiscalia investiga subvencions de Colau

Abogados Catalanes por la Constitución denuncia l'alcaldessa i membres del seu anterior equip de govern

Ada Colau i Gerardo Pisarello
Ada Colau i Gerardo Pisarello

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i membres del seu anterior equip de govern, entre els quals l’actual secretari primer de la mesa del Congrés, Gerardo Pisarello, han estat denunciats per l’associació Abogados Catalanes por la Constitución per la presumpta comissió de delictes de prevaricació, frau en la contractació, malversació de fons públics i tràfic d’influències.

La Fiscalia ha començat a investigar arran d’aquesta denúncia si el govern de Colau, durant l’anterior mandat, va concedir irregularment subvencions a entitat com l’Observatori DESC, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) i Enginyers sense Fronteres (ESF), per un total de 3,4 milions d’euros.

La denúncia relaciona Colau i membres del seu equip de govern amb les entitats perceptores de subvencions, ja que molts hi van treballar, i amb patrons presumptament delictius dels quals diu que “pot inferir-se la presumpta via irregular de finançament” del partit.

(Visited 264 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari