Espanya suspèn durant quinze dies la vacunació amb AstraZeneca

Ho ha acordat el ministeri de Sanitat amb els consellers de Salut de les comunitats autònomes

13.11.2020, Barcelona Mancances del CAP Passeig Sant Joan en temsp de COVID19. foto: Jordi Play

Espanya aturarà quinze dies la vacunació amb AstraZeneca. Així ho ha acordat el Ministeri de Sanitat amb les comunitats autònomes en una reunió del consell interterritorial aquest dilluns. La suspensió arriba després que Alemanya, França i Itàlia hagin anunciat avui que se sumaven a la llista de països que ja havien suspès l’administració del vaccí d’Oxford.

Tot i l’aturada generalitzada de la vacunació amb AstraZeneca, l’Agència Europea del Medicament ha continuat defensant la vacunació: “No veiem cap problema amb continuar la campanya de vacunació amb aquest vaccí”, ha dit aquest dilluns Marco Cavaleri, cap de l’estratègia de vacunes de l’EMA, que està investigant els casos.

Espanya se suma així a una vintena de països com els Països Baixos, Irlanda, Àustria, Dinamarca i els països bàltics, que també han decidit aturar temporalment l’administració de la vacuna d’Oxford-AstraZeneca.

D’altra banda, la directora de l’Agència Espanyola del Medicament, María Jesús Llamas, ha detallat que divendres es va detectar a Espanya un cas de trombosi en un vacunat amb les dosis d’AstraZeneca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides