Budó creu que “ja ens podríem plantejar” la reobertura de bars i restaurants en horari nocturn

La portaveu del govern català també apunta que el toc de queda es podria ampliar fins a les 23 hores

Meritxell Budó
Meritxell Budó

La consellera de la presidència i portaveu del govern de la Generalitat en funcions, Meritxell Budó, ha dit que “ja ens podríem plantejar” la reobertura de bars i restaurants en horari nocturn perquè hi ha una “tendència de baixada” dels indicadors epidemiològics.

En una entrevista a La2 i a Ràdio4, Budó ha remarcat que “ja va sent el moment d’afrontar aquesta necessitat de donar aquest aire a la gent i als negocis” tot recordant l’impacte psicològic que ha provocat la pandèmia en les llibertats individuals de la població. La consellera ha assegurat que valoraran aquesta possible reobertura en els propers 15 dies.

A part de l’opció d’allargar l’horari de la restauració, Budó també ha assenyalat que es pot “plantejar” ampliar el toc de queda fins a les 23h.

(Visited 99 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari