Quin silenci feminista eixordador hi va haver la vigília del 8-M?

Imatge de la cloenda de la segona temporada del programa 'Bricoheroes' de TV3

El que hi va haver davant una broma masclista feta al programa Bricoheroes de TV3. Els seus responsables, Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu), van fer sortir en aquest programa una noia amb un petit bikini i caminant amb unes sabates de grans talons per entregar-los el premi al programa menys paritari de la història de TV3. El paper de la noia va ser posar-se entre tots dos, vestits amb roba de treballadors de la construcció, entregar-los un ram i un diploma i somriure alegrement

Mentre els espectadors veien aquesta escena es va escoltar una veu en off que deia: “Bona nit, abans d’acomiadar la segona temporada de Bricoheroes des del Consell Audiovisual de Catalunya ens complau entregar-vos el premi al programa de televisió menys paritari de la història de TV3. Dues temporades, 40 capítols i no ha aparegut cap dona fent un paper rellevant. L’enhorabona!”. Peyu va encetar una justificació –“ Escolta! Va sortir a un capítol de Nadal una noia…”- però Domínguez el va interrompre: “Deixa’t estar, deixa’testar”. Finalment, tots tres posaven en silenci i riallers davant la càmara, i Peyu afegia referint-se a la noia: “Bueno, dos petons ja que hi som, no, trempada?”. I ells dos reien mentre la noia en bikini mantenia el seu somriure forçat.

Aquesta emissió es va fer el diumenge 7 de març, la vigília del Dia de la Dona Treballadora. Cap feminista ni organització de defensa dels drets de la dona ha posat al crit al cèl. Tampoc el Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha badat boca.

Bricoheroes tancava així la seva segona temporada. Els 20 capítols d’aquest programa, d’una mitja hora de durada, han costat prop d’un quart de milió d’euros a la CCMA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

2 comentaris a “Quin silenci feminista eixordador hi va haver la vigília del 8-M?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.