Giró cau de la junta de Laporta

El número 2 de la candidatura del Barça de Laporta al·lega "motius professionals" per abandonar el vaixell

Jaume Giró, un dels homes més propers a Joan Laporta durant la campanya electoral no formarà part de la junta directiva del nou president. La decisió es va prendre ahir quan, després de reunir-se la que havia de ser la propera junta, Giró, exdirector de la Fundació la Caixa, ha decidit no formar-ne part.

Segons la versió oficial de la candidatura aquest moviment no és una dimissió, Segons “Estimem el Barça”, Giró ha decidit no formar part de la junta per motius professionals. Uns motius que porten al mateix Giró a passar molts mesos a Londres, un fet que impossibilita dur a terme la tasca de vicepresident. Laporta coneixia aquesta situació des de feia dies, i de mutu acord han decidit comunicar-ho avui a l’equip de la candidatura.

Giró havia de ser un dels homes forts de la propera junta. De fet, se l’assenyalava com a vicepresident econòmic, dins d’un equip directiu que pivotaria sobre la figura de Rafel Yuste com a vicepresident primer. Ara, està per veure com es reconfigura la futura junta blaugrana.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides