Misteri en la visita del Rei

La setmana passada, Felip VI va visitar Catalunya per assistir, juntament amb el president espanyol, Pedro Sánchez, a un acte a la Seat. L’esdeveniment coincidia amb l’anunci del Govern de l’Estat i la companyia de fer una aposta pel cotxe elèctric i la fabricació de bateries, cosa que venia a suplir el buit que va deixar la marxa de Nissan.

Fins a l’últim moment, molta gent –incloent-hi els directius de Seat– pensava que algú de la Generalitat hi assistiria, malgrat la presència del Rei, per fer costat a la inversió anunciada. Finalment, no hi va anar ningú del Govern, però, misteriosament, molts dels assistents diuen que sembla que hi va haver discussió interna sobre si calia o no anar-hi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides