Obertura-protesta dels comerciants contra les restriccions del cap de setmana

Les principals associacions criden a obrir de 10 a 13 hores aquest dissabte

Presentació del manifest "Reobrim el comerç segur" per part de PIMEComerç
Presentació del manifest "Reobrim el comerç segur" per part de PIMEComerç

Les restriccions sobre l’activitat comercial aplicades per contenir la pandèmia de la covid-19 impedeixin obrir els negocis no essencials els cap de setmana, fet qie genera el rebuig dels comerciants catalans, que han organitzat una jornada de protesta.

Les principals associacions del sector han cridat els comerciants a obrir tres hores aquest dissabte, 13 de març, entre les 10 i les 13 hores, per demanar al govern de la Generalitat que restableixi la normalitat sobre l’activitat d’aquests negocis, que no poden obrir els caps de setmana des del 7 de gener.

La protesta proposada per aquestes associacions, això sí, pretén respectar la prohibició de l’accés dels clients als establiments, per la qual cosa es planteja als comerciants que es limitin a obrir per oferir la recollida en persona articles adquirits prèviament.

Organitzacions com PIMEComerç, la Fundació Barcelona Comerç i Barcelona Oberta promouen aquesta protesta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides