De quin assenyalament es queixa Arran?

Pintada contra Arran
Pintada contra Arran

Arran, l’organització juvenil independentista vinculada amb la CUP, és coneguda per exercir pressió als carrers contra aquells que s’oposen al seu ideal econòmic i social. Ho fa, per exemple, assenyalant mitjançant pintades, com les que ha dedicat a rivals polítics com el PSC i el conseller Damià Calvet.

Ara, després d’haver cridat a sortir als carrers per protestar per l’empresonament del raper Pablo Hasél, i d’haver celebrat en aquest context que es cremés una furgoneta de la Guàrdia Urbana de Barcelona (que inicialment tenia un agent a dins), ha hagut de lamentar que li apliquen el mateix tractament.

“Els darrers dies han aparegut pintades assenyalant-nos a Arran Clot-Camp de l’Arpa i, de retruc a tot el teixit popular del barri que participa a l’Anònima”, ha publicat aquesta organització, que ha mostrat fotos de pintades on es llegeix “Arran, cadell burgès” i “Vàndals”.

La interpretació d’Arran al Clot-Camp de l’Arpa és que “a algú no li agrada que cada cop hi hagi més jovent amb consciència i organitzat amb Arran”. Aquesta organització ha afegit que “estem parlant amb les veïnes per esclarir l’autoria i un cop fetes les indagacions corresponents, prendre les mesures pertinents”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides