Quin ‘influencer’ de JxCat ha trencat el carnet del partit?

Mark Serra, al vídeo on anuncia que deixa JxCat

Mark Serra. Aquest activista independentista va enregistrar un vídeo el dimecres passat 3 de març anunciant que abandonava JxCat. Serra va concórrer a les eleccions primàries per designar els candidats d’aquest partit a la convocatòria electoral al Parlament de Catalunya del 14 de febrer i la votació dels militants i simpatitzants el va situar en el lloc número 20. La direcció de JxCat, però, el va col·locar al número 75. Ell ho va considerar una humiliació i en va responsabilitzar “els d’en Calvet”, segons explica en el vídeo en referència a la tendència interna dirigida pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. També diu que “una de les persones més importants de l’executiva de la qual no diré el nom” li va comunicar que hi havia l’acord que “en Mark Serra no ha d’anar a les llistes”.

Es queixa, així mateix, que van posar per davant d’ell “gent de la JNC i que llepa el cul als de dalt”. Justifica el seu abandonament de JxCat perquè “per ser coherent toca dir que no puc estar en un partit que em veta, en un partit que es salta el vot de les bases”. Manté, això sí, la fidelitat a qui considera l’únic president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, i a Laura Borràs i el seu equip. I assegura que “els d’en Calvet” no volien que guanyés Borràs.

Acaba afirmant que, després de militar a ERC, PDeCat i JxCat ara busca un “partit cent per independentista” que defensi la independència unilateral i la lluita al carrer.

Mark Serra, que té uns 51.000 seguidors a Twitter i uns 21.000 a Instagram es presenta a aquestes dues xarxes de la manera següent: “Amb antecedents penals per criticar la repressió de l’1-O”. I hi afegeix els hastags #Antillirista #Antiprocessista i #Antifeixista.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.