Desenes ‘d’indepes’ protesten en la visita del rei Felip VI a Seat

El govern de la Generalitat ha decidit no enviar ningú a la planta de Martorell

El rei Felip VI i el president del govern central, Pedro Sánchez, visiten aquest divendres la planta automobilística Seat de Martorell. L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i els CDR han convocat mobilitzacions de protesta per la visita del monarca a Catalunya. En aquest sentit, les organitzacions independentistes han convocat protestes amb el lema “Catalunya no té rei”, a diferents punts del polígon industrial on està ubicada la planta de Seat.

Els Mossos d’Esquadra han retirat diferents pancartes que havien col·locat els escassos independentistes que es manifestaven i també han procedit a fer algunes identificacions entre els manifestants. La policia de la Generalitat també ha desallotjat els pocs manifestants que s’han concentrat al pont de l’AP-7 prop del polígon industrial, entre els concentrats hi havia la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie.

Es dona la circumstància que a darrera hora el govern català ha decidit suspendre l’assistència del secretari general d’Economia de la Generalitat, Albert Castellanos, que avui havia de visitar la planta de Seat. Amb aquesta decisió, l’executiu català ha evitat estar present en la visita de Felip VI i Pedro Sánchez a la planta automobilística de Martorell.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides