Els presos, de ‘tour’ mediàtic aprofitant el tercer grau

Els jutges de vigilància penitenciària de Wad-Ras i Lledoners van decidir fa uns dies que no revocaven el tercer grau concedit als líders del procés empresonats. A diferència del que va passar en l’anterior intent, ara els dos magistrats han optat perquè sigui el Tribunal Suprem qui decideixi si els permet seguir en règim de semillibertat o ho tomba.

Això ha fet que els presos estiguin des de fa unes setmanes aprofitant el temps fora del centre penitenciari. I els seus partits i les seves entitats estan passejant-los de plató en plató, de ràdio en ràdio, i de redacció en redacció, concedint entrevistes i mantenint una participació mediàtica suficient per revifar la seva presència pública. El tercer grau potser no els durarà per sempre, però el tour de mitjans ja l’hauran fet.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides