Catalunya, líder en concursos de creditors a l’hostaleria

S’han declarat 136 procediments aquest mes de febrer, un 37,37% més que l’any 2020, i 236 els primers dos mesos del 2021

Un negoci del sector de l'hostaleria
Un negoci del sector de l'hostaleria

Catalunya és la comunitat autònoma que concentra més concursos de creditors en negocis del sector de l’hostaleria, un dels més afectats per la crisi provocada per la pandemia de la covid-19 i per les restriccions governamentals sobre activitats comercials.

Segons les xifres d’Axesor difoses per Europa Press, els concursos de creditors s’han disparat un 125% a Espanya aquest mes de febrer en el sector, amb un total de 532 procediments, que eleven el total d’enguany fins al febrer a 881.

Catalunya ha registrat un 37,37% de concursos més que durant el mateix mes del 2020, i destaca com la comunitat autònoma que més en suma: 136. L’acumulat català dels dos primers mesos del 2021 és de 236 procediments, per sobre de les xifres de la Comunitat de Madrid (153) i de la Comunitat Valenciana (142).

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari