Aragonès posa data a la sessió constitutiva del Parlament: el 12 de març

El vicepresident i president interí comunica la data a tots els partits de la futura cambra, excepte Vox

Pere Aragonès
Pere Aragonès

Pere Aragonès, votant el 14-F

Pere Aragonès, el vicepresident amb funcions de president de la Generalitat, ha signat aquest divendres el decret de convocatòria de la sessió constitutiva del Parlament de Catalunya, que se celebrarà el pròxim divendres, 12 de març, a partir de les 10 hores.

Aragonès ha esgotat el termini que estableix la llei, que s’exhauria aquest divendres, per convocar la primera sessió de la XIII legislatura, en la qual seran escollits el president del Parlament i els altres membres de la Mesa.

El vicepresident i també candidat d’ERC a presidir el govern català ha comunicat la data de la sessió constitutiva del Parlament als membres del govern, a l’actual president de la cambra catalana, Roger Torrent, i als candidats de tots els partits que han obtingut representants a les eleccions del 14-F, excepte el de Vox, segons l’Agència Catalana de Notícies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.