Aragonès adverteix davant Borràs i Sabater del risc de noves eleccions

El republicà fa una conferència on insisteix en un govern "d'esquerres i progressista" que inclogui els comuns

El candidat d'ERC a presidir la Generalitat, Pere Aragonès, durant la conferència a Barcelona del 4 de març de 2021 (Horitzontal)

El vicepresident en funcions de president i candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, ha presentat aquest dijous la seva oferta programàtica de Govern. I ho ha fet per reiterar la seva crida a l’ambició nacional, però també a la via àmplia que va dibuixar en campanya.

“Cal un acord sòlid, honest i generós”, ha dit. És necessari, segons ell, “fer un pas endavant” i s’ha mostrat a posar-ho tot de la seva part. Aragonès insisteix en un govern “d’esquerres i progressista” que inclogui els Comuns.

Aragonès ha fet una crida explícita a Junts i a la CUP, i ha advertit del risc d’unes segones eleccions; “les crisis que necessiten ser resoltes no esperen”, ha afirmat, a més de demanar implicació màxima de tots els actors. “Tots hem de sortir de la nostra zona de confort i ho hem de fer mirant el què i no el qui”, ha dit el dirigent republicà, en un missatge dirigit als anticapitalistes però també als comuns, que es neguen a compartir govern amb Junts.

A la conferència hi havia, entre altres, la candidata de Junts, Laura Borràs, acompanyada del seu cap de campanya, Francesc de Dalmases, també la candidata de la CUP, Dolors Sabater, la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, el vicepresident d’Òmnium Marcel Mauri, la presidenta de l’ANC Elisenda Paluzie i l’exlíder dels comuns Xavier Domènech a més dels principals dirigents d’ERC amb el seu president, Oriol Junqueras, al capdavant.

També hi han assistit representants sindicals i patronals com els màxims dirigents de la Intersindical-CSC, el Cercle d’Economia i Pimec, a més de representants d’entitats vinculades a la salut i el feminisme. Ha destacat l’absència dels comuns, als que els republicans interpel·len.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides