Els Mossos calculen que el ‘Barçagate’ va causar un perjudici màxim d’1,2 ME

Un informe policial inclòs al sumari acusa Bartomeu i els exdirectius investigats d'extralimitar-se com a administradors

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

El perjudici causat al FC Barcelona per Josep Maria Bartomeu i tres dels seus exdirectius investigats per l’afer del Barçagate va ser, segons els càlculs dels Mossos d’Esquadra, d’un mínim de 843.300 euros i d’un màxim d’1,2 milion d’euros.

Aquesta estimació es troba en un informe policial inclòs al sumari del cas i revelat per l’agència EFE, el qual considera que l’origen d’aquest perjudici és l’extralimitació dels quatre investigats “en les seves facultats d’administració”.

Els Mossos hi vinculen empreses contractades pel club blaugrana, suposadament amb un sobrepreu, amb la creació de perfils a les xarxes socials “que difamaven a persones crítiques” amb la junta directiva de Bartomeu.

A banda d’estimar entre els 843.300 euros i els 1,2 milions d’euros el perjudici causat, els Mossos xifren en 2,3 milions els diners pagats durant tres temporades al grup empresarial Nicestream perquè realitzés “un servei de monitoratge i, en paral·lel, per un ús presumptament particular”, en benefici personal, de les xarxes socials.

A més, afegeixen com a potencial perjudici addicional al Barça la querella que, per injúries i calúmnies, va presentar contra el club l’home fort de Mediapro, Jaume Roures, ja que consideren que podria comportar el pagament d’una indemnització a conseqüència de la contractació d’aquestes empreses.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides