Els Mossos consideren que vuit detinguts pels aldarulls integren un grup organitzat

La policia catalana els atribueix una temptativa d'homicidi per l'incendi d'una furgoneta ocupada per un guàrdia urbà de Barcelona

Escorcoll dels Mossos a una nau
Escorcoll dels Mossos a una nau

Els Mossos d’Esquadra consideren que vuit dels tretze detinguts el passat dissabte pels aldarulls als carrers de Barcelona formen part d’un “grup organitzat” que “va liderar els actes vandàlics més greus”.

Es tracta, segons la policia catalana, de cinc homes i tres dones majors d’edat, sis dels quals de nacionalitat italiana, un francès i un espanyol. Els detinguts han passat a disposició judicial aquest dimarts al matí.

Tots ells han estat denunciats per la presumpta comissió dels delictes de temptativa d’homicidi, pertinença a grup criminal, desordres públics i danys. Els Mossos els relacionen amb l’incendi d’una furgoneta de la Guàrdia Urbana de Barcelona on hi havia un agent, que va sortir il·lès.

La policia catalana ha atribuït als detinguts la posada en pràctica de mesures de seguretat i autoprotecció per evitar l’acció policial, i va desplegar un dispositiu especial dissabte per detenir-los. Després d’escorcollar dues naus industrials a Mataró i Canet de Mar en presència dels detinguts a la recerca de proves, els Mossos no descarten més detencions i mantenen oberta la investigació, tot i que han afirmat que el grup ha estat desarticulat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides