El govern estudia un relaxament de les restriccions de cara a la setmana santa

Budó anuncia la possibilitat d'establir-lo en un calendari si les dades epidemiològiques segueixen millorant

Meritxell Budó
Meritxell Budó

La consellera de la Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó, ha anunciat aquest dimarts que l’executiu català en funcions estudia la possibilitat d’establir un calendari de relaxament de les restriccions de cara a la setmana santa, si les dades epidemiològiques segueixen millorant.

Budó, que ha remarcat que només es tracta de moment d’una proposta, ha afegit que determinaria les mesures que es relaxarien, i permetria planificar i preveure en quines condicions podrien funcionar sectors com els del turisme i l’hostaleria, particularment afectats per la crisi de la covid-19 i les restriccions establertes per contenir la pandèmia.

La consellera, això sí, ha descartat que, de moment, el govern català estigui pensant reduir o aixecar el toc de queda nocturn.

D’altra banda, Budó ha insistit, en la línia expressada els darrers dies per altres membres del govern, que condemnen la violència de les darreres nits als carrers “sense cap mena de matís”, que considera no representa el tarannà de la majoria manifestants, però ha defensat la necessitat de manifestar-se davant el que ha descrit com una “involució democràtica” que atribueix a “la repressió exercida dia rere dia per l’Estat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.