Trilla diu que les aglomeracions al Born li “fan caure l’ànima als peus”

L'epidemiòleg lamenta també que no es complissin les distàncies de seguretat a la manifestació de l'ANC d'aquest diumenge

Antoni Trilla

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha assegurat que li “preocupen” i que li “semblen molt greus” les concentracions de persones que hi va haver dissabte al vespre al passeig del Born de Barcelona sense respectar les mesures sanitàries així com la manifestació convocada aquest diumenge per l’ANC a la Plaça Catalunya de la capital catalana on, “malauradament”, no es complien les distàncies interpersonals.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Trilla ha remarcat que “la situació no està per fer coses d’aquestes” i ha admès que les imatges del Born li van fer “caure l’ànima als peus”. Aquest epidemiòleg ha destacat l’esforç dels professionals sanitaris i ha afirmat estar “molt content” quan pot donar l’alta als malalalts que es troben a l’UCI, però ha reconegut que veu les imatges del Born i pensa: “No pot ser”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides