Bartomeu i Masferrer es neguen a declarar i passen nit a comissaria

Román Gómez Ponti i Òscar Grau han quedat en llibertat

Los Mossos registran las oficinas del F.C. Barcelona por el "BarçaGate"

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al matí l’expresident del Barça Josep Maria Bartomeu, el CEO del club Òscar Grau, el responsable dels serveis jurídics, Román Gómez Ponti, i la mà dreta de Bartomeu al capdavant de l’entitat, Jaume Masferrer, en el marc del Barçagate, per administració deslleial, corrupció entre particulars i blanqueig de capitals. A la tarda tots quatre s’han acollit al dret a no declarar. Gómez Ponti i Grau han quedat en llibertat, Bartomeu i Masferrer passaran la nit a comissaria.

Els quatre detinguts (Bartomeu, Masferrer, Grau i Gómez Punti) declararan demà dimarts a primera hora a la Ciutat de la Justícia. Tots s’han negat a declarar aquest dilluns, però només l’expresident i el seu antic assessor passen la nit al calabós.

Fonts del TSJC han confirmat l’ordre d’entrada i escorcoll de la magistrada que instrueix la causa al jutjat 13 de Barcelona, però remarquen que les detencions pertanyen a l’esfera “estrictament policial”.

Els Mossos han confirmat a la tarda a través d’un comunicat quatre detencions i cinc entrades i registres a les oficines del club i domicilis particulars. Ho ha dut a terme l’Àrea Central de Delictes Econòmics de la Divisió d’Investigació Criminal en el marc d’una investigació per presumptes delictes relatius al patrimoni i l’ordre socioeconòmic.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari