Argimon, contrari a permetre que els socis del Barça puguin saltar-se el confinament per anar a votar

El secretari de Salut Pública del govern català afirma que "la ciutadania no ho entendria"

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, no veu clar que els socis del Barça es puguin saltar les restriccions comarcals per poder anar a votar aquest diumenge, com va explicar el candidat a la presidència Víctor Font. En una entrevista a RAC1, Argimon ha dit que no tindria cap sentit.

“Que ha arribat la petició del Barça, sí. Que hi ha un informe jurídic i que ho estudiaran els tècnics, també. Jo m’estimo molt el Barça, però la gent no ho entendria. Aquestes eleccions ja es van ajornar. Hi ha hagut el vot per correu…”, ha explicat Argimon.

De moment, segons Argimon, la restricció comarcal continuarà vigent “durant uns dies, no li sé dir si setmanes”. Malgrat això, sí que veu amb bons ulls anar relaxant algunes mesures progressivament i, en aquest sentit, aposta per un altre pas endavant a partir de dilluns de la setmana que ve: “Treure el toc de queda, no, però s’ha de donar més aire als diferents sectors. De moment, encara no hem abordat mesures concretes. Ho farem dimecres. Tot el Govern té clar que s’ha d’anar donant més aire a poc a poc”.

El secretari de Salut Pública també pronostica que la situació anirà millorant progressivament i parla d’un estiu millor que el del 2020.

(Visited 53 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari