Quina responsable del sistema sanitari català proposa tirar oli bullent i amb lleixiu als mossos?

Lourdes Parra García, presidenta de la Comissió de Docència i Cap d’Estudis del Consorci Sanitari Integral. El passat dia 20 va escriure el següent missatge a Twitter: “Tireu aigua bullint i amb lleixiu a la poli!!! És el mínim que es mereixen!”. Ho va fer per comentar un altre missatge del director de l’editorial Comanegra, Joan Sala Torrent. Parra proposava aquesta acció dels ciutadans com a protesta per les accions dels mossos d’esquadra en la repressió dels actes de violència comesos en les manifestacions de protesta per l’empresonament del raper Pablo Hasél.

Aquesta professional de la salut ha eliminat el missatge de la xarxa després que un advocat hagi presentat una querella contra ella per delictes d’odi i d’injúries als cossos de seguretat. Al seu perfil de Twitter no hi sol pujar missatges propis sinó que en retuiteja els d’altres usuaris. Per exemple, un d’Albano-Dante Fachín, el dia 21, que deia  que “la veritat és que dubto molt que uns partits incapaços de plantar cara als quatre (o vuit) fatxes cocaïnòmans i ultraespanyolistes infiltrats als Mossos, puguin plantar cara a l’Estat espanyol”. O un de Jair Domínguez –“quants hospitals, CAPS o escoles han cremat en una manifestació?”- o un altre de Cris @gallifantes –“i què feia la BRIMO mentre saquejaven Passeig de Gràcia? Deixar-los fer mentre perseguien i pegaven manifestants”.

Lourdes Parra García és defineix com a “republicana, feminista, amant dels animals i defensora dels refugiats” al seu perfil de Twitter. Al de Linkedin hi explicita que fa 23 anys que treballa al Consorci Sanitari Integral, primer com a metgessa anestesiòloga i després com a cap d’estudis. Entre el 1990 i el 2000 va treballar com a anestesiòloga a l’Hospital Clínic de Barcelona.

El Consorci Sanitari Integral és una entitat jurídica pública de la Generalitat de Catalunya, participada majoritàriament pel CatSalut i en la qual també estan consorciats l’Ajuntament de Sant Joan Despí, l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, l’Institut Català de la Salut i la Creu Roja. Actualment gestiona diferents centres i serveis a les seves àrees d’influència: l’Hospitalet de Llobregat Nord, el Baix Llobregat Centre i Fontsanta i l’Àrea de Salut Integral Barcelona Dreta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Quina responsable del sistema sanitari català proposa tirar oli bullent i amb lleixiu als mossos?”

  1. Està clar que la violència genera, qui sembra violència després no protestin per rebre violència clar.. es com allò tirar bombes a gent innocent.. i després les torres bessones.. normal clar.. la violència rep violència..

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides