Quin embolic es fa Joan Laporta amb les jugadores del Femení del Barça?

Joan Laporta
Joan Laporta

Resulta paradoxal que, per un cantó, des de TV3 s’està orquestrant la victòria de Joan Laporta a les eleccions del Barça, amb una posada en escena faraònica i imperial de cadascuna de les seves aparicions, i que al mateix temps hagi estat un programa del canal català el que l’hagi posat en ridícul massivament, omplint les xarxes amb una ficada de pota que portarà cua i que ha dinamitat internament al mateix equip de campanya de Laporta.

Va succeir en l’espai ‘Està Passant’ de Toni Soler, en el qual una reportera va organitzar una espècie de concurs amb els tres candidats. Les preguntes, en clau d’humor, pretenien mostrar l’altra cara de Toni Freixa, Víctor Font i Joan Laporta a base de jocs i endevinalles. Entre els reptes, convidar-los a posar-se una samarreta del Reial Madrid a canvi de determinats ‘títols’. En aquest compromís només Víctor Font va acabar agafant la samarreta a l’esplanada del Camp Nou.

El gag es va produir quan, en una pregunta parany, se’ls va preguntar si fitxarien tres jugadores per al primer equip femení del Barça. Joan Laporta s’ho va prendre tant de conya que va respondre simplement que no sabia de qui es tractava ni del que li estaven preguntant, pràcticament es va burlar del nom d’una d’elles prestant-se a una broma finalment dramàtica per a ell.

La reportera li va dir que les tres eren futbolistes, de les més importants, de l’equip femení blaugrana, afirmació que Laporta es va prendre també molt poc de debò. Font no va estar tampoc fi, però va quedar el dubte si ho sabia o no i encara que no ho va respondre a la primera quan la presentadora li ho va explicar va afegir que ja ho sabia.

Qui no va tenir dubtes va ser Toni Freixa, sorprès per la pregunta en el sentit que potser la reportera s’havia equivocat. “És que ja són nostres”, li va dir sense voler deixar-la en evidència. “Home! Has estat l’únic que ha respost correctament. Ja et dic que els altres no ho sabien”. Freixa va reaccionar somrient sota la màscara imaginant-se la mala imatge d’una ‘enxampada’ com aquesta.

Per a Laporta, com ha transcendit, ha estat un error que s’ha fet viral i causat estrall en les seves files, a més d’haver provocat protestes a TV3 per descarregar la seva ira i malestar pel muntatge. Per descomptat, la valenta reportera ha estat aquests dies molt protagonista per l’empipament del director de TV3 Vicent Sanchis i la ira de Joan Laporta.

Resulta especialment dolorós per a Laporta haver fallat amb estrèpit en un àmbit tan delicat com el futbol femení, d’especial interès per als socis i per al mateix Laporta que, només de boca, havia presumit de la seva passió i de la seva ferma aposta per un equip com el Femení del qual no té ni idea ni, com s’ha demostrat, li interessa en absolut.

(Visited 321 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari