Quants diners ha donat la CCMA a Isona Passola perquè filmi ‘Torna Sara’?

700.000 euros. Així consta en el contracte signat entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i les productores Massa d’Or Produccions i Ja Som Dos Produccions, totes dues propietat de la cineasta Isona Passola. El contracte porta data del 18 de desembre de l’any passat, té una durada d’un any i dos mesos i comporta el compromís de Passola de produir cinc capítols de Torna Sara. La trama d’aquesta sèrie que emetrà TV3 tracta de la història d’una noia de 15 anys, Sara, que fuig de casa quan descobreix que la seva mare té una amant i que ella no és filla de qui es pensava que era el seu pare. Cada capítol durarà uns 50 minuts. La dirigirà Laura Jou.

Isona Passola és la presidenta actual de l’Acadèmia del Cinema Català. Al seu historial hi destaca la producció de Pa negre, el 2010, que va obtenir 13 premis Gaudí i 9 premis Goya. Va formar part de la candidatura de Junts pel Sí a les eleccions al Parlament de Catalunya el 2015 i ha fet dos documentals per promoure la causa independentista: Catalunya-Espanya i L’Endemà. Quan se li va retreure que L’Endemà no era un documental objectiu i que hi faltaven veus crítiques amb la independència es va defensar dient que no les havia trobat.

El 2015, la CCMA va aportar 750.000 euros a una altra pel·lícula de Massa d’Or Produccions: Incerta glòria.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.