Dimiteix la directora de l’Institut del Teatre pels presumptes casos d’abusos i assetjament

Magda Puyo ha condemnat els comportaments i s'ha solidaritzat amb les víctimes

La directora de l’Institut del Teatre, Magda Puyo, ha presentat aquest divendres la seva dimissió al càrrec, dies després que es fessin públics presumptes casos d’abús de poder i assetjament sexuals cap a alumnes del centre per part de diferents professors.

El cas el va destapar el diari Ara, quan va publicar els testimonis d’exalumnes del centre els quals explicaven que als menys tres professors de l’Institut del Teatre haurien comès abús de poder i assetjament sexual. Es dona la circumstància que un d’aquest Mestres seria el dramaturg Joan Ollé, el qual ja ha estat separat de la docència. L’Institut del Teatre, entitat que depèn de la Diputació de Barcelona, ha obert una investigació interna sobre el cas.

Magda Puyo ha afirmat que “assumeixo plenament la meva responsabilitat de no haver sabut trobar, tot i haver-ho intentat, les eines eficaces per a alliberar l’Institut de comportaments abusius i autoritaris”.

Pueyo també ha afirmat que “condemno amb contundència aquests comportaments, em solidaritzo amb les víctimes i demano disculpes a tots aquells alumnes que s’han sentit oblidats per nosaltres”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.