Vox, un infern per als jutjats

L’entrada de Vox al Parlament català té una conseqüència, menor comparada amb la implicació política que arrossega, però que preocupa. Es tracta de l’afició que té el partit d’ultradreta a portar als jutjats qualsevol cosa que li sembla mínimament criticable.

En aquest sentit, els tècnics i els serveis jurídics del Parlament ja han avisat els seus superiors que esperen una allau de recursos, peticions d’informes i increment de la burocràcia interna que els podria acabar desbordant si no s’hi destinen més mitjans humans. A més, als jutjats també temen una allau de denúncies ara que com a diputats tindran accés a més informació que podran utilitzar en benefici propi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides