El Departament d’Interior llueix cartells a favor dels detinguts a les manifestacions pro Hasél

Funcionaris independentistes demanen la llibertat d'un arrestat pels aldarulls del barri de Sants de Barcelona

A banda dels ja coneguts cartells que demanen “llibertat presos polítics”, ara el Departament d’Interior de la Generalitat també llueix cartells on es pot llegir “Carles llibertat”, fent referència a un dels detinguts al barri de Sants de Barcelona arran dels aldarulls que s’han produït els darrers dies en les manifestacions a favor del raper lleidatà, Pablo Hasél.

Els responsables de penjar aquest cartell són funcionaris que pertanyen a l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes, un col·lectiu de treballadors independentistes.

El detingut a Sants va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra, acusat de col·locar obstacles dirigits a dificultar el moviment dels vehicles policials, fent barricades al carrer. El jutge en va decretar presó pel perill de reincidència.

L’Associació de Policies a Catalunya-Politeia, ha denunciat el cas a les xarxes socials preguntant: “I això, Conselleria d’Interior? Ministeri d’Interior? A la seu del Departament autonòmic d’Interior que dirigeix els Mossos? De debò? El missatge que es trasllada a la ciutadania quin és?”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides