Guanya el continuisme en les eleccions de la patronal Pimec

Antoni Cañete s'imposa a la candidatura independentista liderada per Pere Barrios

La candidatura d’Antoni Cañete, continuista de la línia de Josep González, s’ha imposat amb claredat en les eleccions a la patronal de la petita i mitjana empresa que s’han celebrat aquest dimarts i en què encara s’està acabant el recompte dels vots de Barcelona. L’opció alternativa, liderada per l’empresari Pere Barrios i que tenia el suport de l’ANC, no ha pogut fer realitat la seva voluntat d’iniciar una nova etapa a l’entitat.

El resultat ha estat especialment clar al territori, que s’ha decantat en favor de Cañete per un 80% llarg dels vots. A Barcelona, EinesPimec ha pogut mobilitzar més electors. Però també és a Barcelona on hi ha el gruix de les associacions i gremis que s’han decantat cap a Cañete majoritàriament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides