Guanya el continuisme en les eleccions de la patronal Pimec

Antoni Cañete s'imposa a la candidatura independentista liderada per Pere Barrios

La candidatura d’Antoni Cañete, continuista de la línia de Josep González, s’ha imposat amb claredat en les eleccions a la patronal de la petita i mitjana empresa que s’han celebrat aquest dimarts i en què encara s’està acabant el recompte dels vots de Barcelona. L’opció alternativa, liderada per l’empresari Pere Barrios i que tenia el suport de l’ANC, no ha pogut fer realitat la seva voluntat d’iniciar una nova etapa a l’entitat.

El resultat ha estat especialment clar al territori, que s’ha decantat en favor de Cañete per un 80% llarg dels vots. A Barcelona, EinesPimec ha pogut mobilitzar més electors. Però també és a Barcelona on hi ha el gruix de les associacions i gremis que s’han decantat cap a Cañete majoritàriament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.