Detingut un regidor de la CUP que ha evitat declarar sobre els aldarulls post-1-O

Edgar Fernández, número 2 cupaire per Tarragona, tenia una ordre de cerca i captura i ha quedat en llibertat

Edgar Fernández
Edgar Fernández

Els Mossos d’Esquadra han detingut el regidor de la CUP a Reus Edgar Fernández, que tenia una ordre de cerca i captura per haver-se negat a declarar com a investigat pels aldarulls que van tenir lloc durant les protestes per la sentència del Tribunal Suprem que va condemnar per sedició als dirigents del procés.

Fernández, número dos per Tarragona de la llista presentada per la CUP a les eleccions del 14 de febrer, ha estat traslladat als jutjats després d’haver evitat presentar-s’hi en dues ocasions i ha quedat en llibertat. Se l’acusa de desordres opúblics.

El regidor havia participat aquest dimarts en una concentració davant dels jutjats, on havia de declarar en una altra causa, sobre el tall de les vies del tren com a protesta per l’operació Judes, però la declaració ha estat suspesa pel positiu de covid-19 d’un advocat.

(Visited 94 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari