La pluja resta manifestants en la setena nit de protestes per Hasél

Els participants s'han concentrat a l'Arc de Triomf de Barcelona per marxar després cap al parc de la Ciutadella

La mobilització contra l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél sembla que s’ha apagat una mica en el setè dia de protestes i després d’una setmana d’aldarulls i manifestacions massives. La reducció d’afluència i la lentitud amb què ha començat la mobilització fan pensar que aquesta nit podria ser més tranquil·la.

Un centenar de persones s’ha concentrat inicialment al voltant de l’Arc de Triomf de Barcelona, una quantitat notablement inferior a la de les jornades prèvies. Amb tot, més de 400 persones han acabat formant part de la concentració.

Després de gairebé una hora, finalment el grup s’ha posat en marxa, després d’haver sumat uns quants participants que anaven arriben amb comptagotes. La marxa, en direcció al parc de la Ciutadella, ha començat sense incidents i ignorant el dispositiu policial que protegeix el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

A Tarragona, prop d’un centenar de persones s’han concentrat per reclamar l’alliberament de Hasél. El punt de trobada ha estat a l’estàtua dels Despullats, al bell mig de la Rambla Nova. En la concentració s’han cremat fotografies de la família reial.

A Girona, unes 200 persones s’han concentrat a favor de la llibertat d’expressió, reclamant l’amnistia i exigint la dissolució de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra. La mobilització ha començat a la Plaça U d’Octubre i ha continuat per l’avinguda Jaume I, la rotonda de l’edifici dels jutjats i el Barri Vell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides