Les protestes de dissabte a la nit acaben amb 34 detinguts i 15 ferits

Cinquena nit d'aldarulls a Catalunya per l'empresonament el raper lleidatà Pablo Hasél

El cinquè dia de manifestacions contra l’empresonament de Pablo Hasél a Catalunya acaba amb almenys 34 detencions. Els Mossos d’Esquadra les atribueixen a fets relacionats amb els desordres públics, així com actes de pillatge que han tingut lloc aquest dissabte. En concret, hi ha un detingut a Lleida, dos a Tarragona i 31 a Barcelona, segons fonts policials. A la capital catalana també han denunciat un jove que hauria apuntat amb un làser un helicòpter dels Mossos durant més de dues hores.

Per altra banda, almenys tretze persones han resultat ferides en les protestes a tot Catalunya. A Barcelona, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès vuit persones, set de les quals ja ha rebut l’alta. S’ha fet una assistència a Lleida, i tres a Tarragona. També s’ha produït un incident a Cubelles que ha deixat a una persona ferida en estat menys greu. Pel que fa a les manifestacions de Girona i Sabadell, han finalitzat sense cap incidència que hagi requerit la intervenció del SEM.

Segons els Mossos d’Esquadra, algunes persones, “aprofitant-se de la situació de disturbis i emparant-se en la massa de les concentracions” han fet pillatge en botigues de Barcelona. Grups de persones han trencat vidres i saquejat botigues del Passeig de Gràcia i han encès foc davant de la Borsa de Barcelona. A més, també hi ha hagut un atac amb pedres contra el Palau de la Música i actes vandàlics contra diverses entitats bancàries.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.