El crit ‘puta Espanya’ es va escoltar dimarts 16 de febrer a TV3 o a Catalunya Ràdio?

Peyu i Jair Domínguez, al programa 'El búnquer' de Catalunya Ràdio, el 16 de febrer

A tots dos llocs. Al programa Està passant, de TV3, i al programa El búnquer, de Catalunya Ràdio. I a tots dos programes els protagonistes van ser Jair Domínguez i Lluís Jutglar (Peyu). A Està passant va ser Jair Domínguez qui va dir ‘puta Espanya’. Ho va fer en el marc d’un concurs presentat per Toni Soler en el qual els concursants –Jair Domínguez, Peyu i Elisenda Carod, també col·laboradora del programa- havien d’endevinar el final d’una cançó. Soler va proposar el primer repte dient “cargol treu banya…”. Jair Domínguez va completar la frase cridanr ‘puta Espanya’. I tots van riure. Això va succeir poc després de les 8 del vespre.

Un parell d’hores més tard va començar El búnquer, presentat per Peyu, Jair Dominguez i Neus Rossell. El programa es va dedicar a burlar-se del boxejador José Manuel Urtain. Cap al final van incorporar diverses trucades d’oients. La primera va ser d’un home que no es va identificar i que va preguntar perquè es parla de futbol americà si és un esport on es toca la pilota amb les mans. En acomiadar-se va cridar “puta Espanya i puta Real Madrid”. Aquesta exclamació va ser acompanyada de rialles i Peyu va dir: “Aquest programa vetlla per la llibertat d’expressió. Ens agradaria sisplau que agafés una altra línia de més respecte cap a altres cultures i països”. Domínguez s’hi va afegir dient “sabeu la sort que tenim de viure a Espanya? El clima, el salmorejo. Tots els països tenen les seves coses”. Peyu es va preguntar què hauria passat “si ens haguessin conquerit els francesos” i es va respondre que “seria la mateixa merda i menjaríem pitjor”. Domínguez va cloure les seves reflexions amb una proclama: “estaria bé que nosaltres prenguéssim les nostres pròpies decisions” i Peyu va demanar “que t’ho deixin provar. Una punteta; més estona que l’altre cop, per anar bé”.

Domínguez i Peyu han estat protagonistes dels crits de ‘puta España’ a dos programes de Catalunya Ràdio –El búnquer i Bricoheroes– i un de TV3 –Està passant. Tenen una secció diària a El matí a Catalunya Ràdio on encara no ho han dit. Ni el director de TV3, Vicent Sanchis, ni el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, els hi ha dit res per aquestes alegries que insulten Espanya i una gran part de Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides