Quina diputada de JxCat es pensa que una parlamentària del PSC és de Ciutadans?

Aurora Madaula. La diputada de JxCat al Parlament de Catalunya ha assegurat que la diputada independent del PSC a la cambra catalana, Beatriz Silva, pertany a Ciutadans. En una piulada, Madaula ha qualificat Silva de “liberal de dretes” de “Ciudadanos”.

El dimecres passat, Silva va compartir a Twitter l’article de El Periódico titulat “El 21% dels alumnes catalans de 3 a 16 anys són pobres” tot emfatitzant que “l’alumnat vulnerable s’ha multiplicat per tres des de 2007 passant de 65.000 a 215.000” i que “és el balanç d’una dècada de retallades que seguim sense revertir”.

Davant d’aquest comentari, l’usuari de Twitter Viatge a l’Orient ha emplaçat ERC, que té la clau perquè hi hagi una majoria d’esquerres o una d’independentista, a escollir entre “una Catalunya de la gent o una Catalunya de retallades, privatitzacions i fraccionaments de contractes…”. Així mateix, també ha agraït, irònicament, a JxCat i a alguns dels seus diputats els 10 anys que, segons ell, Catalunya ha perdut: “Gràcies per tant JxCat, Joan Canadell, Albert Batet i Aurora Madaula i per aquests #10AnysPerduts”.

En la resposta a Viatge a l’Orient, Madaula, que ha tractat aquest usuari “d’il·luminat”, ha recordat que el Departament d’Educació està en mans d’ERC i ha afirmat que Silva és diputada de Ciutadans: “A veure, iluminat. La conselleria d’ensenyament és d’ERC , que ha estat al govern els últims 10 anys. I el tuit és d’una liberal de dretes com la Bea Silva, d Ciudadanos”. Cal recordar que ERC forma part de l’executiu català des de 2016.

Aurora Madaula és diputada de JxCat des de 2017 i Beatriz Silva ho és des d’aquell mateix any pel PSC.

 

 

 

(Visited 4.466 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari