Queda alguna cosa per destruir?

Vostès ja es deuen haver fet aquesta pregunta. Saben realment el que està passant? Jo només en tinc algunes intuïcions. El cas és que la pandèmia (un atac frontal contra l’essència humana, de la natura i de l’economia) ha convertit el món en una Torre de Babel, a la base de la qual –aixafats, desconcertats, incrèduls i resignats– anem resistint –i morint– els de poca roba (la majoria); una franja intermèdia està ocupada per governs, partits, sindicats, patronals, institucions internacionals i grans mitjans d’informació i, al capdamunt, controlant tot el ramat humà, apareix com un Ull emmarcat dintre del Sagrat Dòlar, un petit grup, encantat d’haver-se conegut, guiant l’espècie sense que es noti gaire, per bé que ja es van sabent els noms i les quadrilles bancàries, financeres, industrials, mediàtiques i tecnològiques darrere les quals s’amaguen.

Amb aquest plantejament, em diran “conspiranoic”, però aquesta conspiració, permanent i no ocasional, l’exerceixen els grans poders a l’ombra, que saben manipular, enganyar i pervertir tota la realitat i que són els inductors directes dels drames que vivim: dels tripijocs bancaris a la Borsa, dels preus de les matèries primeres a l’enfonsament de les economies, de l’expansió d’armaments a la justificació de les guerres, de les destruccions planificades (casos, entre tants, dels grans incendis de l’Amazònia, Sibèria, Austràlia o Califòrnia) a les migracions massives de sud a nord, de les accions militars per canviar el clima de la Terra a l’objectiu de convertir-nos a tots en autòmats teledirigits per la tecnologia 5G i, en fi, de l’alta electrònica a l’aparició d’epidèmies, amb gran magnitud propagandística, fruit de les enormes conspiracions globals teixides.

Davant d’aquest estat de coses, forjades molts anys enrere, davant de les actuacions dels governs (entre la desorientació i sotmesos a uns experts que han de complir ordres de molt amunt) i no cal dir ja davant d’una població, desconcertada i emprenyada, és possible no pensar com tota l’escala de la torre esmentada no enganya a la immensa majoria?

Hauria volgut llegir als diaris i veure a les teles les figures que fan aquests personatges (tipus David Rockefeller, ja traspassat); Henry Kissinger (amb 96 anys) o els Rotschild, per citar-ne alguns dels que s’haurien d’haver jutjat per enemics de la humanitat, i la camada dels seus successors, com Bill Gates (gran patró de l’OMS i de les vacunes), Elon Musk (propietari de Tesla i de Space X, introductor de la tecnologia 5G de telefonia mòbil) o Warren Buffet i els altres de la Llista Forbes de grans fortunes mundials. Però aquests successors no els veureu gaire, o gens, a la premsa i a les televisions, i són els que dicten, a través de les seves fundacions, universitats i centres mèdics i farmacèutics, tots comprats, l’emergència sanitària (que coneixen molt bé, perquè ja van advertir que succeiria), en una simbiosi perversa, sembla que perfecta i sempre secreta, entre el gran capital financer (els fons voltor i de pensions, amb desnonaments i crisi del deute), les indústries dels béns de primera necessitat (agricultura, alimentació, química, automòbil, energia, mineria, tèxtil, etc., que han corromput i degradat) i els grans mitjans de comunicació i de tecnologies de la informació, encarregats de difondre tot el que estem suportant –amb el llenguatge adient per no entendre res–, a base de por, xantatge, coaccions i mentides.

Tots aquells que han fet la crítica documentada de com ha aparegut i s’ha promogut la pandèmia, que han denunciat la manipulació a què s’ha sotmès la genètica humana i segurament la dels animals per fer passar per infecció vírica el que pot ser causat per moltes altres patologies (ocasionades pel desordre contaminat en què vivim), tots aquests científics no els trobareu als mitjans habituals.

Aquesta ofensiva de les elits i dels seus acòlits cau sobre unes poblacions sacrificades i desbordades, que ja han patit daltabaixos econòmics, ocasionats pels mateixos plutòcrates dels diners, el poder i el control, contra els quals l’advocat alemany Reiner Fuellmich ha presentat denuncia davant dels tribunals per “crims contra la humanitat”.

Tanmateix, tot i que ho intenten, l’Esperit Humà i de la Terra, obra de Déu, no morirà.

Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

1 comentari a “Queda alguna cosa per destruir?”

  1. Mes val que Reiner Fuellmich aconsegueixi fer alguna cosa perq sinó acabarem a un món distopic que superarà per molt al de Orwell a 1984.
    Bon article a veure si entre els 4 desperts que quedem podem ajudar a la resta a obrir els ulls.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.