Els perfils de Twitter dels candidats els carrega el diable

Les eleccions del 14-F han passat i els partits analitzen què han fet bé i què no. Si en alguna cosa estan coincidint tots els equips, és que les xarxes socials no els han jugat precisament a favor. Són pocs els candidats que es van deixar assessorar i van posar en mans dels equips la gestió del seu perfil de Twitter. I és que, en èpoques delicades, com una campanya electoral, el missatge ha d’estar del tot controlat, i qualsevol cosa que s’escapi de la línia marcada pot ser mal interpretada o pot generar un incendi innecessari.

Com era d’esperar, tots els equips de campanya que no van convèncer els seus candidats que deixessin Twitter per uns dies han acabat havent de gestionar polèmiques pels dits lleugers que tenen alguns a l’hora de piular. I és que Twitter el carrega el diable, i més durant una campanya electoral.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.