El PSC i els comuns busquen una alternativa al govern d’ERC i Junts

La formació que lidera Jéssica Albiach, en paral·lel, té previstes trobades amb ERC i amb la CUP

El PSC i els comuns es trobaran en les pròximes hores per negociar un govern alternatiu a Junts i ERC. Salvador Illa ha delegat aquesta negociació en els diputats electes Eva Granados, Alícia Romero, Ferran Pedret i Raúl Moreno. Per la banda dels comuns, el seu equip negociador estarà conformat per David Cid, Candela López, Jordi Martí i Conchi Abellán.

La formació que lidera Jéssica Albiach insisteix, com han fet durant tota la campanya, en la necessitat de fer un govern d’esquerres que deixi enrere el “desgovern” de Junts i ERC, tot i que ara per ara tant PSC com republicans descarten aquesta opció. ERC aposta per una “via àmplia” que inclogui els comuns en un govern amb Junts i la CUP, però la formació morada descarta qualsevol entesa amb els de Laura Borràs.

Els comuns també han agendat una trobada amb ERC, tot i que no concreten quan, i estan pendents de trobar una data amb la CUP. Illa va emplaçar tots els partits, excepte Vox, a una trobada presencial després d’haver fet una ronda de trucades per anunciar que presentaria la seva candidatura per presidir el Govern després d’haver guanyat el 14-F.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “El PSC i els comuns busquen una alternativa al govern d’ERC i Junts”

  1. La putada… Que no es podrà fer,i tornaran a sortir els mateixos.
    Els incitadors a k el poble enganyat surti al creure’s quelcom que mai es farà per sort.

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.