Com ha viscut Laura Borràs els aldarulls per l’empresonament de Hasél?

Cartell de Laura Borràs
Cartell de Laura Borràs

L’exconsellera i presidenciable de Junts, Laura Borràs, va mostrar públicament el seu suport a Pablo Hasél mentre tenien lloc als carrers de diversos punts de Catalunya, aquest dimarts, aldarulls provocats per algunes de les persones que protestaven per l’empresonament del raper lleidatà: “Sempre! #LibertadPabloHasel.

Borràs va respondre d’aquesta manera a un tuiter que exclamava que “la Laura Borràs serà sempre nostra” i que difonia una foto dels aldarulls que ha circulat a les xarxes socials, que mostra un jove usant com a escut un cartell electoral de Junts on apareix Borràs.

L’aspirant a la presidència de la Generalitat, de fet, va rebre un petit bany de masses per internet a partir d’aquesta aparició del seu cartell electoral. Un altre tuiter, per exemple, va considerar que aquesta foto era una “gran imatge metafòrica”. “Laura Borràs protegeix-nos de tot mal. Amén”, hi afegia. Borràs va expressar amb icones que estava encantada per l’humor del comentari, que també va repiular.

La candidata de Junts, entre altres, també ha redifós el missatge d’un usuari a qui, a més, ha dedicat tres cors grocs per escriure que “Na Laura Borràs sempre, sempre, està al costat de TOTS els represaliats. El meu petit homenatge a una gran dona“.

“La Laura Borràs és la millor defensa que un pot tenir, mai et fallarà…”, va piular un altre que també va rebre el m’agrada de la candidata puigdemontista, per bé que altres usuaris de Twitter van recordar que forma part del partit que governa la conselleria d’Interior, i que la Generalitat acostuma a personar-se com a acusació quan agents dels Mossos resulten ferits.

Borràs destaca entre els polítics catalans per agrair constantment l’afecte que li mostren els seus seguidors a les xarxes, particularment efusius, i aquest dimarts a la nit ho va tornar a demostrar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Com ha viscut Laura Borràs els aldarulls per l’empresonament de Hasél?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides