Carlos Carrizosa fa amistat amb el director de TV3

L’enfrontament de Ciutadans amb TV3 i, especialment, amb el seu director, Vicent Sanchis, és ben conegut i és gairebé un clàssic entre els hits del partit taronja. Però ser candidat a la Generalitat ha fet que la relació entre Carlos Carrizosa i l’home que mou els fils de la televisió pública catalana hagi canviat una mica. I és que, segons ha explicat el mateix polític, tots dos van compartir una agradable estona al domicili particular del cap de llista de Ciutadans al Parlament. Van estar xerrant amigablement i, fins i tot, Carlos Carrizosa va mostrar orgullós a Vicent Sanchis la gran col·lecció de fòssils que atresora.

Després d’haver-li demanat tants cops la dimissió i d’impulsar la seva reprovació al Parlament, ara Carlos Carrizosa sembla que ha anteposat la relació personal a la picabaralla política amb l’encara director de TV3. Coses de la campanya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.