14 detinguts i 33 ferits atesos pel SEM en les protestes per l’empresonament de Hasél

Una noia, ferida menys lleu a la cella per un projectil de foam a Barcelona, i set persones més han estat traslladades a l'hospital

Sàmper i Trapero, a Vic
Sàmper i Trapero, a Vic

Els aldarulls que s’han produït durant les protestes convocades a diversos punts de Catalunya per l’empresonament del raper Pablo Hasél, la nit d’aquest dimarts, han acabat amb un balanç de 15 detinguts i 33 ferits.

Tres de les detencions s’han produït a Barcelona, quatre a Vic i Vuit a Lleida. Dels 33 ferits atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), 17 són agents policials, i vuit han estat traslladats a centres hospitalaris. Tots són ferits lleus excepte una noia que, a Barcelona, va rebre l’impacte d’un projectil policial de foam a la cella i va ingressar a l’hospital en estat menys lleu.

15 persones van ser ateses pel SEM a Vic, i cinc persones van ser ateses i tres traslladades a l’hospital a Lleida, mentre que Barcelona va sumar onze assistències i quatre trasllats, Reus una assistència i un trasllat, i Girona, una assistència.

Manifestants violents van vandalitzar la comissaria dels Mossos de Vic, que va rebre la visita del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i l’alcaldessa de la localitat, Anna Erra. També han rebut atacs la comissaria de la Policia Nacional ubicada al carrer Bosch de Barcelona, a tocar de la Via Augusta, i sucursals bancàries. A Lleida, les seus del PSC i del PP han estat dianes dels actes vandàlics, com també la Subdelegació del Govern.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari