14 detinguts i 33 ferits atesos pel SEM en les protestes per l’empresonament de Hasél

Una noia, ferida menys lleu a la cella per un projectil de foam a Barcelona, i set persones més han estat traslladades a l'hospital

Sàmper i Trapero, a Vic
Sàmper i Trapero, a Vic

Els aldarulls que s’han produït durant les protestes convocades a diversos punts de Catalunya per l’empresonament del raper Pablo Hasél, la nit d’aquest dimarts, han acabat amb un balanç de 15 detinguts i 33 ferits.

Tres de les detencions s’han produït a Barcelona, quatre a Vic i Vuit a Lleida. Dels 33 ferits atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), 17 són agents policials, i vuit han estat traslladats a centres hospitalaris. Tots són ferits lleus excepte una noia que, a Barcelona, va rebre l’impacte d’un projectil policial de foam a la cella i va ingressar a l’hospital en estat menys lleu.

15 persones van ser ateses pel SEM a Vic, i cinc persones van ser ateses i tres traslladades a l’hospital a Lleida, mentre que Barcelona va sumar onze assistències i quatre trasllats, Reus una assistència i un trasllat, i Girona, una assistència.

Manifestants violents van vandalitzar la comissaria dels Mossos de Vic, que va rebre la visita del conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i l’alcaldessa de la localitat, Anna Erra. També han rebut atacs la comissaria de la Policia Nacional ubicada al carrer Bosch de Barcelona, a tocar de la Via Augusta, i sucursals bancàries. A Lleida, les seus del PSC i del PP han estat dianes dels actes vandàlics, com també la Subdelegació del Govern.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.