Protestes contra l’empresonament del raper lleidetà Pablo Hasél

Centenars de persones s'han concentrat a la plaça Lesseps i han llançat crits contra la monarquia

Milers de persones s’han concentrat per tot el territori català aquest vespre per denunciar la detenció i empresonament del raper Pablo Hasél. Més de mig centenar de concentracions a Catalunya ha estat la resposta dels contraris a l’arrest del músic, detingut a les 6:30 de la matinada a la Universitat de Lleida, on desenes de persones han provat d’impedir sense èxit l’accés dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra.

A la capital del Segrià, la localitat natal de Hasél, la plaça de la Catedral ha estat el punt de trobada on milers de persones han clamat per l’alliberament de l’artista.

A Barcelona centenars de manifestats s’han congregat a la plaça Lesseps i han llançat crits contra la monarquia i l’empresonament del músic. Després, una bona part dels concentrats han començat a marxar en direcció al centre de la ciutat per l’avinguda Riera de Cassoles. Mentre la majoria dels participants a la protesta han seguit baixant per Via Augusta, una comitiva s’ha aturat a la confluència amb el carrer de Bosch. En aquell punt, hi havia plantat un petit contingent d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra, que protegeix unes dependències de la Policia Nacional. Alguns dels presents han començat a llançar ampolles de vidre, petards i llaunes. També hi han arrossegat contenidors i els han incendiat. En resposta, els mossos han començat a disparar projectils de foam i els manifestants s’han dispersat amb corredisses.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.