La CUP demana que JxCat i ERC presentin ràpid un full de ruta per decidir si li donen suport

La formació liderada per Dolors Sabater suma cinc diputats als quatre que tenia i demana la participació dels moviments socials en la nova etapa política

Dolors Sabater, la candidata de la CUP a presidir la Generalitat, ha demanat a JxCat i ERC que presentin ràpid un full de ruta per saber si li poden donar suport al Parlament o no. Ha demanat que plantin cara al marc autonomista que castiga i empresona l’independentisme. “No hi ha partidisme que valgui. Hi ha consciència de país”, ha dit. També ha lamentat la presència de l’extrema dreta al Parlament, en al·lusió als 11 diputats que ha obtingut Vox.

Ha anunciat que ja havia parlat amb els representats polítics de JxCat, ERC i En Comú Podem per reunir-se a partir d’aquest dilluns. Abans que Sabater intervingués davant els mitjans, la CUP nacional ja havia fet la seva valoració en un tuit: “Aquest nou cicle ha de venir marcat per una majoria independentista i d’esquerres per donar una resposta a la crisi social i econòmica del nostre país”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides