Aragonès tanca la porta al PSC

ERC vol un govern independentista on també hi siguin els comuns perquè calen "unes bases més àmplies"

Pere Aragonès

El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, vol formar govern amb JxCat, la CUP i els comuns i ha emplaçat aquestes formacions a negociar per assolir un acord, tot i els vetos creuats entre la formació de Laura Borràs i la de Jéssica Albiach. En declaracions a Rac1, Aragonès ha defensat que calen unes “bases més àmplies” que les d’aquesta legislatura i s’ha mostrat segur que assoliran el pacte.

El presidenciable d’ERC ha assegurat que ja s’ha posat en contacte amb Borràs, Sabater i Albiach i els ha reclamat reunir-se amb rapidesa per tal de formar un executiu “com més aviat millor”.

D’altra banda, el candidat republicà ha tancat la porta a arribar a acords d’investidura amb el PSC perquè, segons Aragonès, són “com l’oli i l’aigua”. Preguntat per si pactaria amb el PSC si li oferís la presidència de la Generalitat, Aragonès ha dit “hi ha una majoria independentista (al Parlament) que fa que el PSC no sigui determinant”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides