Albiach trucarà a Illa i a Aragonès per reeditar un tripartit

La dirigent dels comuns ha advertit que la ciutadania no està per a "investidures 'fake'"

La candidata d’En Comú Podem a les eleccions d’aquest 14-F, Jéssica Albiach, ha anunciat que aquest mateix dilluns trucarà al candidat socialista, Salvador Illa, i el d’ERC, Pere Aragonès, per “construir un govern d’esquerres transversal i amplia”. Per a Albiach, cal que ERC deixi de banda “les vetos estèrils”, com el que van signar les forces independentistes assegurant que no pactarien cap d’elles amb el PSC.

Jéssica Albiach ha afirmat que els ciutadans han votat i que “veiem com clarament hi ha una majoria d’esquerres que no vol el desgavell” d’un nou govern de JxCat i ERC. La candidata dels comuns ha destacat que els resultats electorals han deixat “el Parlament més d’esquerres de Catalunya”, i que per tant, “el govern d’esquerres és imparable” i que faran “tot el que estigui a les nostres mans perquè arribi quan abans millor

Albiach ha valorat positivament els vuit diputats que ha obtingut la seva formació, i ha lamentat “l’entrada de Vox al Parlament”. La candidata dels comuns ha acabat la seva intervenció advertint que “la ciutadania no està per a investidures fake“, demanant que ningú es presenti a una investidura si no té els suports necessaris.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari