Es manté en dilluns la data per tornar les obres de la Franja

El tribunal remarca que s'adoptaran les mesures pertinents en cas que els béns no s'entreguin en el termini establert

El Tribunal Superior de Justícia de l’Aragó ha rectificat en una nota d’aclariment que la data per retornar les 111 obres de la Franja que hi ha al Museu de Lleida es manté en dilluns que ve, 15 de febrer. D’aquesta manera, considera que l’admissió a tràmit de la Generalitat en el procés no modifica el termini, com s’havia afirmat inicialment aquest divendres, en què es parlava “d’un nou calendari d’entrega”.

El tribunal remarca que “en cas que els béns no s’entreguin en el termini establert per l’auto d’execució provisional, s’adoptaran les mesures pertinents”.

La magistrada del jutjat de primera Instància número 1 de Barbastre, Pilar Juste, va admetre aquest divendres a tràmit la intervenció de la Generalitat en el procés d’execució provisional sobre el lliurament dels béns.

D’aquesta manera, es desprenia que quedava ajornat el lliurament de les obres fixat per al dilluns que ve, 15 de febrer, fins que no es resolguessin les al·legacions presentades per les parts, moment en què s’havia de fixar una nova data en el calendari.

La jutgessa va acceptar la intervenció del Govern perquè, tot i que les obres estan “en poder del Bisbat de Lleida”, no es pot menystenir que la Generalitat “té competència exclusiva en matèria de cultura”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides