Vox copia l’estratègia de Ciutadans en campanya

El victimisme és una estratègia que ha funcionat a Catalunya. I que pràcticament tots els partits han fet servir algun cop. Alguns, durant dècades. Però en els darrers anys hi ha hagut un partit que va optar per portar-lo a l’extrem, ja que va passar d’exagerar un greuge per aparèixer com un gran perjudicat a provocar directament el greuge.

Es tracta de Ciutadans (Cs), que cada cop que arribaven unes eleccions dissenyava una campanya farcida d’actes que sabia que acabarien amb l’oposició del territori, amb manifestacions, amb crits i cassolades o amb enfrontaments entre protestants i la policia. I és que poc més es podia esperar si es feia un gran acte en un municipi sense militants ni regidors de Cs ni de cap formació propera. Ara, però, és Vox qui ho fa. I ho aprofita de la mateixa manera, amb els plors de la víctima.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides