Secretari d’organització de Vox a Barcelona i admirador d’Hesbol·là

La defensa d'Israel i el sionisme de Vox xoca amb la simpatia de Jordi de la Fuente amb l'organització islàmica

Segons publica avui La Marea, Jordi de la Fuente, secretari d’organització de Vox a Barcelona i home de confiança d’Ignacio Garriga, candidat de la formació d’extrema dreta a les eleccions catalanes, és admirador de l’organització islàmica musulmana xiïta libanesa Hesbol·là, considera pels Estats Units, Israel i molts països occidentals com a una organització terrorista.

Es dona la paradoxa que De la Fuente va ser un destacat membre del partit neofeixista MSR. Així, la defensa d’Israel i del sionisme de Vox xoca frontalment amb la simpatia d’aquest càrrec amb Hesbol·là, un dels seus principals enemics.

El partit de Santiago Abascal sempre ha amagat el passat de De la Fuente, que ha mantingut un perfil baix i mai ha estat inclòs en cap llista, evitant així que pogués perjudicar la formació. No obstant això, no ho ha desvinculat dels seus càrrecs orgànics en el partit.

En l’actualitat, Jordi de la Fuente s’enfronta a un judici per haver promogut una manifestació xenòfoba sobre una llar de menors tutelats a Barcelona pel que li demanen dos anys de presó per delicte d’odi.

En el seu compte de Twitter, de la Fuente ha respost a la informació afirmant que “com tothom a Vox, rebutjo l’antisemitisme, i els atacs socialcomunistes a Israel”.

(Visited 999 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari