El Ministeri de Sanitat certifica que Salvador Illa no s’ha vacunat

El candidat socialista i exministre diu que quan el vacunin ho farà públic i espera llavors que "tots es disculpin"

El Ministeri de Sanitat ha certificat que el candidat del PSC a les eleccions, Salvador Illa, no ha rebut cap dosi de la vacuna contra la covid-19. L’anunci del Ministeri ha arribat després que eldiario.es els hagués dirigit una pregunta sobre els motius pels quals el candidat no s’ha volgut fer tests als debats previs al 14-F, el Ministeri assegura que Illa “no s’ha vacunat” per fer front al virus.

Davant les especulacions per la negativa a sotmetre’s a la prova abans del debat de TV3, Illa ha tornat a negar aquest dijous que s’hagi vacunat i ha dit que no té “res a ocultar”.

La resta de partits que concorren a les eleccions han denunciat la “irresponsabilitat” de l’exministre de Sanitat del govern d’Espanya. Alguns partits, com el PP, ja havien exigit un aclariment sobre els motius de negar-se a fer la prova.

Illa manté la seva posició i no es farà cap prova per al debat de La Sexta d’aquesta nit. “Quan em vacuni es farà públic, ho faré en un centre de salut i espero que quan sigui així tots es disculpin”, ha carregat, en una entrevista a Antena 3. D’altra banda, en declaracions a la Cadena SER, ha dit que és “rotundament fals” que tots els candidats acordessin que es farien les proves anti-covid per al debat de la CCMA.

(Visited 260 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari