Empar Moliner insinua que Salvador Illa s’ha vacunat en secret

La col·laboradora de Catalunya Ràdio i TV3, es pregunta al diari 'ARA' si el candidat socialista es considera ja president de la Generalitat i es volia distingir “de la tropa”

La col·laboradora de TV3 i Catalunya Ràdio Empar Moliner ha publicat aquest dimecres 10 de febrer un article al diari Ara en què insinua que el candidat socialista a la Presidència de la Generalitat, Salvador Illa, no es va voler fer el test d’antígens abans del debat pre-electoral perquè s’havia vacunat en secret. Moliner ha escrit el següent: “Em sembla un error fatal, això d’en Salvador Illa no volent-se fer el test d’antígens al debat de TV3, perquè només fa que generar sospites. Et pots preguntar: que potser tenia por de ser positiu? Que potser s’ha vacunat? Que potser té informació, com a exministre de Sanitat, sobre la poca efectivitat dels tests d’antígens? O simplement actuava ja com a president i, per tant, es distingia de la tropa?”.

“En Salvador Illa pot considerar que per anar a la tele no cal fer-se el test d’antígens (tot i que en aquell debat els nou candidats s’hi estaven moltes, moltes hores i al darrere hi havia més de dos-cents treballadors), però si la tele considera que sí, ell no s’hi hauria de negar. Els altres candidats, esclar, es van fer el test”, continua dient i acaba escrivint “i ara, sincerament, sisplau, imaginem que en lloc de ser l’exministre de Sanitat i candidat del PSC el que es va negar a fer-se el test, arriba a ser un indepe. O el de Vox. O la de CUP. Què hauríem dit? Què haurien dit?”.

TV3 va filtrar anit que Salvador Illa no s’havia volgut fer el test d’antígens i aquesta informació ha estat convertida en una eina per intentar desprestigiar-lo des dels rengles independentistes. El propi director de TV3, Vicent Sanchis, responsable de la filtració, ha criticat l’actitud d’Illa aquesta tarda al programa de TV3 Tot es mou. Empar Moliner té una secció fixa cada dia en aquest programa i també intervé cada dia al programa Catalunya migdia de Catalunya Ràdio. El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals prohibeix que els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio emetin opinions polítiques que puguin afectar la imatge de neutralitat d’aquests mitjans. Moliner infringeix sistemàticament aquesta prohibició. L’any passat va cobrar 78.500 euros per les seves intervencions a TV3 i Catalunya Ràdio.

(Visited 1.265 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari